Weegunits

Digitale weegunits zijn compacte weegschalen die specifiek ontworpen zijn voor het gebruik van mobiele en plafond gemonteerde tilliften voor zorgvragers. Met behulp van moderne technologie kunt u nauwkeurig wegen. De digitale weegunits voldoen aan de eisen voor medische klasse 3. Deze weegunits zijn eenvoudig te gebruiken. U kunt de digitale weegschaal automatisch resetten door middel van een druktoets, wat ervoor zorgt dat u patiënten eenvoudig en snel kunt wegen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Weegunits producten

weegunit

Weegunits van Ergocare

Weegunits voor plafond- en mobiele tilliften
  • Geïntegreerd in de motor; altijd klaar voor gebruik
  • Medische klasse 3

Voor zorgvragers zonder een sta-functie kan het een uitdaging zijn om zich met regelmaat te wegen. Ergocare levert daarom digitale weegunits welke eenvoudig aan de tillift gemonteerd kunnen worden. De weegunit is geschikt voor zowel mobiele tilliften als voor plafondtilliften en wordt tussen de tilcassette en het juk geplaatst.

Weegunit in combinatie met Guldmann tilliften

De weegunit van Ergocare is te gebruiken in combinatie met de vaste tilliften GH1 en GH3, als met de mobiele tillift GL5. Het kalibreren van de weegunit gebeurt automatisch bij elke weegbeurt. Het gebruik van de digitale weegunit van Guldmann is uiterst eenvoudig en heeft een maximale afwijking van 0,1%. Het wegen van zorgvragers zonder sta-functie wordt op deze manier een eenvoudige handeling. De maximale tilcapaciteit van de weegunit is 250 kg tot 320 kg (afhankelijk van de uitvoering) en is tevens leverbaar als medische klasse III goed gekeurd. Het is ook mogelijk om een weegunit geïntegreerd te leveren bij de GH3. Meer informatie hierover vindt u op de pagina tilliften.

Wilt u meer informatie ontvangen over de weegunits? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of E-mail en we helpen u zo snel mogelijk.

Ik wil meer informatie ontvangen

Toepassingen van de Ergocare weegunits

meer toepassingen

meer informatie

Bel of mail ons