Staid

Staid producten

actief staframe plafondlift staid

Staid

De actieve lift voor het plafondtilsysteem
  • Minimale fysieke belasting, doordat gebruik wordt gemaakt van de plafondtillift
  • Gevoel van veiligheid doordat zorgverlener en zorgvrager direct contact hebben
  • Eenvoudig te verplaatsen en te draaien, vooral in kleine ruimtes
  • Neemt heel weinig ruimte in beslag
  • Ideaal voor toiletgang of het verwisselen van onderkleding / incontinentie materiaal
  • Geen accu; altijd klaar voor gebruik.

Staid: De actieve lift voor het plafondtilsysteem

Voor zorgvragers met een beperkte sta-functie levert Ergocare de Staid. De Staid zorgt ervoor dat zorgvragers de sta-functie kunnen trainen zonder volledig belast te worden. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van een plafondtillift, waardoor de zorgvrager zelf minimaal belast wordt. Dit zorgt voor een gevoel van veiligheid bij de zorgvrager, mede doordat zorgverlener en zorgvrager direct contact hebben. De Staid is eenvoudig te verplaatsen en te draaien waardoor de Staid uitermate geschikt is voor in de kleinere ruimtes. Dit maakt de Staid ideaal voor toilet, gang of het verwisselen van onderkleding en/of incontinentie materiaal. De Staid wordt omhoog en omlaag verplaatst d.m.v. van de plafondtillift. De Staid zelf heeft geen accu. Hierdoor is de Staid altijd klaar voor gebruik.

Haal het maximale uit de plafondtillift door de Staid

De Staid is ontworpen om het maximale rendement uit een plafondtilsysteem te halen. Het is het enige hulpmiddel waarmee een actieve transfer gemaakt kan worden met een plafondlift. Voorwaarden voor de Staid zijn, net als bij andere actieve liften, dat de zorgvrager een sta-functie heeft en actief kan participeren bij de transfer.

Vrijblijvende demonstratie van de Staid

Het twee-puntsjuk van de plafondlift wordt bevestigd aan de Staid. De zorgvrager zet de voeten op het plateau en houdt de Staid vast aan de handgrepen. De actieve tilband wordt aan de Staid bevestigd. De plafondlift tilt het frame enkele centimeters van de grond, zodat de zorgvrager verplaatst kan worden. Benieuwd hoe de Staid werkt? Neem contact op voor een vrijblijvende demonstratie.

 

Ik wil meer informatie ontvangen

Toepassingen van de Ergocare staid

meer toepassingen

meer informatie

Bel of mail ons