Bodyscoop

Bodyscoop producten

bodyscoop tillift mortuarium

Bodyscoops van Ergocare

Speciaal voor (til)handelingen in mortuaria

Integere en hygiënische bodyscoop

De bodyscoop van Guldmann is specifiek ontwikkeld als oplossing voor de (til)handelingen in mortuaria. Bij de ontwikkeling is alles in het werk gesteld om de patiënt op een respectvolle manier te kunnen verplaatsen. Daarnaast verkleint de bodyscoop het direct contact met de patiënt, wat de risico’s op huid-op-huid contact verminderd. De bodyscoop is verkrijgbaar in verschillende maten waardoor er voor elke situatie een passende oplossing is. Het gebruik van de bodyscoop is zeer eenvoudig en vergt weinig training om hem goed te kunnen bedienen.

Eigenschappen bodyscoop

De bodyscoop kan gebruikt worden in combinatie met diverse plafondtilliften. Doordat de bodyscoop, die geplaatst wordt aan de plafondtilliftén, inklapbaar is, kan de bodyscoop van Guldmann eenvoudig opgeborgen worden. De maximale tilcapaciteit van de bodyscoop bedraagt 150 kg en is ontwikkeld volgens de richtlijnen van medische klasse 1.

Bent u benieuwd hoe de bodyscoop werkt in praktijk? Bel of mail ons voor meer informatie of voor een vrijblijvende demonstratie.

Ik wil meer informatie ontvangen

Toepassingen van de Ergocare bodyscoop

meer toepassingen

meer informatie

Bel of mail ons