Tilbanden en accessoires voor tilliften

Ergocare levert een groot assortiment aan tilbanden en accessoires die gebruikt kunnen worden in combinatie met de plafondliften en de mobiele tilliften. Met deze tilbanden en accessoires heeft u de mogelijkheid voor verschillende mobiliteitscategorieën elk type transfer veilig en prettig te voltooien, voor de zorgvrager en de zorgverlener.

Tilbanden & accessoires assortiment

tweepuntsjuk tillift ergocare

Jukken voor tilliften

Ergocare levert verschillende jukken welke te combineren zijn met de diverse tilbanden en tilliften. De jukken hebben specifieke toepassingen waardoor er zowel zittende als liggende (horizontale) transfers uitgevoerd kunnen worden.

meer over Jukken voor tilliften
Digitale weegschaal tillift

Weegunits

Ergocare levert digitale weegunits welke eenvoudig aan de tillift gemonteerd kunnen worden. De weegunit is geschikt voor zowel mobiele tilliften als voor plafondtilliften en wordt tussen de tilcassette en het juk geplaatst.

meer over Weegunits
bodyscoop tillift mortuarium

Bodyscoop

De bodyscoop van Guldmann is specifiek ontwikkeld als oplossing voor de (til)handelingen in mortuaria en zorgt ervoor dat overleden op een respectvolle manier getild en verplaatst worden.

meer over Bodyscoop

Papegaairunners

Papegaairunners helpen zorgvragers om naar links- en rechts in bed te bewegen en om in een zittende positie te komen. Ergocare levert papegaairunners welke in combinatie gebruikt worden met de tilliften.

meer over Papegaairunners
Staid actieve tillift plafondlift

Staid

Voor zorgvragers met een beperkte sta-functie levert Ergocare de Staid. De zorgverlener wordt minimaal belast, omdat de Staid in combinatie met de plafondlift wordt gebruikt.

meer over Staid

Toepassingen van de Ergocare tilbanden & accessoires

meer toepassingen

Flex OK

Integraal en toekomstbestendig

Wij zijn partner in een nieuwe totaalconcept voor nieuw- en verbouw van operatiekamers. Meer en meer zien wij ..

Bekijk toepassing