Wissel

Met de wissel verbindt u verschillende rails in verschillende ruimtes met elkaar en vergroot u de bewegingsvrijheid van de zorgvrager.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wissel producten

Wissel ergocare guldmann

Wissel van Ergocare

De wissel geeft u de keuze om links- of rechtsaf te slaan

De wissel wordt ingezet om twee ruimtes bereikbaar te maken met de plafondtillift. Door middel van een railwissel heeft de zorgvrager de keuze om rechtdoor te gaan of links- of rechtsaf te slaan. De wissel stelt zorgverleners in staat om zorgvragers eenvoudig te verplaatsen tussen verschillende ruimtes en verschillende rails. Door middel van een elektrische schakel bepaalt de zorgverlener in welke richting hij of zij de zorgvrager transfereert.

Verschillende bochten in de wissel

De wissel bestaat uit een schakel om de richting te bepalen en diverse bochten om de rails op elkaar aan te laten sluiten. Wij leveren 4 verschillende bochten van Guldmann:

  1. Een hoek van 60 ˚ naar links
  2. Een hoek van 90 ˚ naar links
  3. Een hoek van 60 ˚ naar rechts
  4. Een hoek van 90 ˚ naar rechts

Bediening van de Guldmann Rail Wissel

Er zijn twee mogelijkheden om de railwissel te bedienen. De eerste mogelijkheid is door middel van een schakelaar aan de muur. De tweede mogelijkheid is het gebruik van een afstandsbediening die een infrarood signaal uitzendt naar een ontvanger in de wissel.
Wilt u meer weten over de Rail Wissel of wilt u een vrijblijvende demonstratie ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Ik wil meer informatie ontvangen

Toepassingen van de Ergocare wissel

meer toepassingen

meer informatie

Bel of mail ons