Traverse- en Lift slot

Met de toepassing van het Traverse- en Lift slot is de GH3 Tilcassette ook geschikt voor behandelingen en trainingen. Het vastzetten van de beweegbare rail maakt het mogelijk om het systeem te gebruiken voor revalidatie- en trainingsdoeleinden, voor zowel bedlegerige en meer mobiele zorgvragers.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Traverse- en Lift slot producten

Positioning Lock 2

Traverse- en Lift slot

Traverse- en Lift slot voor plafondtillift

 

Het Traverse- en Lift slot is een extra reden om te kiezen voor een XY-railsysteem in combinatie met de vaste GH3 tillift. Deze GH3 tilcassette is zeer geschikt voor tillen en verplaatsen. Met de toepassing van het Traverse- en Lift slot is de GH3 Tilcassette ook geschikt voor behandelingen en trainingen. Het Traverse- en Lift slot biedt de mogelijkheid om de tillift en/of de traverse rail te fixeren (‘locken’). Dit kan op ieder gewenst punt binnen het XY-systeem.
Het vastzetten van de beweegbare rail maakt het mogelijk om het systeem te gebruiken voor revalidatie- en trainingsdoeleinden, voor zowel bedlegerige en meer mobiele zorgvragers.Voor optimale flexibiliteit bestaat het Traverse- en Lift slot uit 3 sloten. Het eerste slot is geplaatst aan de tilcassette in de traverse rail. De andere twee sloten zijn geplaatst in de vaste rails, waarbij er 1 slot per rail aangebracht is.

Drie standen van het Traverse- en Lift slot

  • Stand 1: Wanneer de sloten in de vaste rail worden geactiveerd, wordt de traverse rail (de beweegbare rail) in het XY-systeem gefixeerd. Hierdoor kan de beweegbare rail gebruikt worden als monorail. De tilcassette kan nog wel vrij bewegen in deze rails. Dit maakt het mogelijk om te trainen met bijvoorbeeld een loopvest.
  • Stand 2: Hierbij wordt alleen het slot dat gekoppeld is aan de tilcassette vastgezet. Hierdoor kan de beweegbare rail wel worden verplaatst maar kan de tilcassette niet meer verplaatst worden in de beweegbare rail.
  • Stand 3: In deze stand worden alle drie de sloten tegelijk gefixeerd. De drie sloten kunnen op elke plek binnen het systeem vastgezet worden, waardoor zowel de traverserail als de tilcassette niet meer kunnen bewegen. Deze stand is ideaal voor bijvoorbeeld revalidatie oefeningen in bed.

Eenvoudig gebruik van het Guldmann Traverse- en Lift slot

Het bedienen van het Traverse- en Lift slot is erg eenvoudig. Het Traverse- en Lift slot wordt bediend via een infrarood afstandsbediening. Met 1 druk op de knop kan het systeem op elke gewenste positie gefixeerd en ontgrendeld worden.

Heeft u interesse in het Traverse- en Lift slot? Neem dan contact met ons op via 053-428 30 90 of via info@ergocare.nl voor een vrijblijvende demonstratie.

Ik wil meer informatie ontvangen

Toepassingen van de Ergocare traverse- en lift slot

meer toepassingen

meer informatie

Bel of mail ons