Rotonde

Met de rotonde verbindt u op een gebruiksvriendelijke manier meerdere rails met elkaar. De rotonde is daarnaast geschikt voor de kleinere ruimtes.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Rotonde producten

plafondlift rotonde ergocare

Rotonde van Ergocare

Rotonde voor de plafondtillift

De rotonde van Guldmann is een effectieve methode om zorgvragers te tillen en verplaatsen tussen verschillende ruimtes. Door het gebruik van verbindingsmiddelen wordt het bereik van de plafondtillift vergroot. Meerdere rails kunnen op verschillende manieren met elkaar verbonden worden: via wissels en via rotondes. Wanneer meerdere rails elkaar kruisen, biedt de rotonde van Guldmann uitkomst. De rotonde verbindt meerdere rails en zorgt ervoor dat er zelfs in krappe ruimtes gedraaid kan worden. De rotonde heeft een maximale draagcapaciteit van maar liefst 375 kg, afhankelijk van het type rotonde.

Groter bereik door de plafondtillift rotonde

Zowel de wissels als de rotondes hebben dezelfde doelstelling: meerdere rails combineren om zo het bereik van de plafondtillift te vergroten. Waar de wissel gebruikt wordt indien er twee richtingen mogelijk zijn, wordt een rotonde bij meer dan twee richtingen toegepast. De rotonde heeft daarbij een kleinere draaicirkel dan de combinatie van wissels en bochten.

Bediening van de  rotonde

De rotonde wordt elektrisch bediend. Er zijn twee mogelijkheden om de rotonde elektrisch te bedienen. Ten eerste kan de rotonde bediend worden door middel van een afstandsbediening die via een kabel verbonden is met de rotonde. Ten tweede kan de rotonde bediend worden door middel van een schakel in de muur. Met één druk op de knop wordt de rotonde 90 ˚ gedraaid, waardoor de zorgvrager de juiste richting in getransfereerd kan worden. Tevens kan de rotonde bediend worden via een handbediening met infrarood signaal.

De combinatie van de monorail, Combi-locks, wissels en rotondes stelt Ergocare in staat om altijd een passende tiloplossing te bieden voor elke ruimte in elk gebouw.
Wilt u meer weten over de exacte werking van de rotonde?
Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Ik wil meer informatie ontvangen

Toepassingen van de Ergocare rotonde

meer toepassingen

meer informatie

Bel of mail ons