Combi-lock

Het combi-lock stelt de zorgvrager in staat om het ene rail systeem op een veilige manier met de ander te verbinden. Op deze manier schakelt u een monorail eenvoudig aan een XY-systeem.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Combi-lock producten

Combilock schakelsysteem plafondtillift

Combi-lock van Ergocare

Combi-lock voor plafondtillift

Om verschillende rails uit verschillende ruimtes met elkaar te combineren heeft Guldmann het combi-lock ontwikkeld. Het combi-lock stelt de zorgvrager in staat om het ene rail systeem op een veilige manier met de ander te verbinden. Hierdoor wordt het eenvoudig om bijvoorbeeld een monorail uit de ene ruimte te verbinden met een XY-systeem uit de andere ruimte, zonder dat daarvoor handmatige handelingen van de zorgverlener gevraagd worden.

Het gebruik van het Combi-lock

Het combi-lock combineert verschillende soorten systemen met elkaar. Het gebruik van het combi-lock gaat als volgt in zijn werk: plaats de traverse rail ter hoogte van het slot tegen de monorail. Het verbindingsslot treedt nu automatisch in werking waardoor de rails aan elkaar verbonden worden. Hierdoor wordt het voor de zorgverlener mogelijk om het juk en de cassette van de ene rails naar de ander te verplaatsen. Door de traverserail naar voren en naar achter te bewegen, ontkoppelt het combi-lock automatisch. Wanneer het juk en de tilcassette in de gewenste rail zitten, ontkoppelt het combi-lock automatisch. Hierdoor worden de twee rails weer van elkaar losgekoppeld.

Het Combi-lock: een veilige oplossing

Om een extra veiligheidsmarge  tijdens de transfer te creëren is het combi-lock standaard voorzien van een veiligheidsmechanisme. Dit veiligheidsmechanisme zorgt ervoor dat de tilcassette niet uit de rails kan vallen. Het is belangrijk dat de cassette volledig langs de combi-lock gesleept wordt om het veiligheidsmechanisme in te schakelen. Hierdoor kan de tilcassette niet uit de rails lopen. Dit zorgt voor een veiliger gevoel bij zorgvrager.

Is een gekoppeld systeem interessant voor u? Neem dan contact met ons op via 053-428 30 90 of op info@ergocare.nl voor een afspraak of demonstratie.

Ik wil meer informatie ontvangen

Toepassingen van de Ergocare combi-lock

meer toepassingen

meer informatie

Bel of mail ons