Railsystemen voor plafondliften

Ons streven is om de plafondtilliften naar wens van de klant te monteren. Daar gaan we bij Ergocare heel ver in. We bieden diverse oplossingen, waarmee de railsystemen volledig in het plafond geïntegreerd worden. De railsystemen kunnen volledig aangepast worden aan de kleuren van uw kamers. Dit alles met één doel: een tilsysteem aanbieden dat een integraal onderdeel is van uw gebouw.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Download gratis brochure

Rails assortiment

Meer flexibiliteit door innovatie

Onze railsystemen zijn zó ontworpen dat de tilcassettes zo eenvoudig mogelijk hun weg vinden binnen uw gebouwen. Er wordt gebruik gemaakt van bochten, wissels en rotondes om de reikwijdte van de plafondtillift zo groot mogelijk te maken. Door deze slimme oplossingen, is zelfs het kruisen van deurdoorgangen en gordijnrails geen enkel probleem. Onze railsystemen zorgen voor flexibiliteit en comfortabele transfers, zowel voor cliënt als verzorgende. Ergocare en onze leverancier Guldmann lopen voorop op het gebied van innovatie. Eén van de nieuwste innovaties van Guldmann is het wandrailsysteem, welke zorgt voor nóg meer flexibiliteit.

Bevestiging aan plafonds en wanden

Onze rails voor de plafondtilliften kunnen overal aan worden gemonteerd, in elke situatie en aan elk denkbaar materiaal. Ergocare heeft specialisten in huis met jarenlange ervaring. Hierdoor weten we exact hoe de rails gemonteerd moeten worden in de verschillende plafonds. Door middel van een zorgvuldige analyse bekijken we of er (bouwkundige) aanpassingen gedaan moeten worden.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Download gratis brochure

Toepassingen van de Ergocare rails

meer toepassingen