Railsystemen voor plafondliften

Ons streven is om de plafondtilliften naar wens van de klant te monteren. Daar gaan we bij Ergocare heel ver in. We bieden diverse oplossingen, waarmee de railsystemen volledig in het plafond geïntegreerd worden. De railsystemen kunnen volledig aangepast worden aan de kleuren van uw kamers. Dit alles met één doel: een tilsysteem aanbieden dat een integraal onderdeel is van uw gebouw.

Rails assortiment

Railsysteem van Ergocare tilliften monorail

Monorail

De  tillift in een monorail kan door de zorgverlener verplaatst worden van links naar rechts. De monorail wordt gebruikt als los systeem of als onderdeel van een gekoppeld railsysteem.

meer over Monorail
xy-systeem ergocare

XY-Systeem

Het XY-Systeem biedt optimale flexibiliteit. Door gebruik te maken van het XY-Systeem kunt u elke hoek van de kamer eenvoudig bereiken.

meer over XY-Systeem
wandrail plafondlift ergocare

Wandrail

De wandrail gebruikt u op dezelfde wijze als het XY-Systeem, maar wordt gemonteerd tegen elk type wand. Hiermee voorkomt u ingrijpende bouwkundig aanpassingen.

meer over Wandrail
Wissel ergocare guldmann

Wissel

Met de wissel verbindt u verschillende rails in verschillende ruimtes met elkaar en vergroot u de bewegingsvrijheid van de zorgvrager.

meer over Wissel
plafondlift rotonde ergocare

Rotonde

Met de rotonde verbindt u op een gebruiksvriendelijke manier meerdere rails met elkaar. De rotonde is daarnaast geschikt voor de kleinere ruimtes.

meer over Rotonde
Schakelsysteem tillift ergocare

Combi-lock

Het combi-lock stelt de zorgvrager in staat om het ene rail systeem op een veilige manier met de ander te verbinden. Op deze manier schakelt u een monorail eenvoudig aan een XY-systeem.

meer over Combi-lock
Positioning Lock

Traverse- en Lift slot

Met de toepassing van het Traverse- en Lift slot is de GH3 Tilcassette ook geschikt voor behandelingen en trainingen. Het vastzetten van de beweegbare rail maakt het mogelijk om het systeem te gebruiken voor revalidatie- en trainingsdoeleinden.

meer over Traverse- en Lift slot

Meer flexibiliteit door innovatie

Onze railsystemen zijn zó ontworpen dat de tilcassettes zo eenvoudig mogelijk hun weg vinden binnen uw gebouwen. Er wordt gebruik gemaakt van bochten, wissels en rotondes om de reikwijdte van de plafondtillift zo groot mogelijk te maken. Door deze slimme oplossingen, is zelfs het kruisen van deurdoorgangen en gordijnrails geen enkel probleem. Onze railsystemen zorgen voor flexibiliteit en comfortabele transfers, zowel voor cliënt als verzorgende. Ergocare en onze leverancier Guldmann lopen voorop op het gebied van innovatie. Eén van de nieuwste innovaties van Guldmann is het wandrailsysteem, welke zorgt voor nóg meer flexibiliteit.

Bevestiging aan plafonds en wanden

Onze rails voor de plafondtilliften kunnen overal aan worden gemonteerd, in elke situatie en aan elk denkbaar materiaal. Ergocare heeft specialisten in huis met jarenlange ervaring. Hierdoor weten we exact hoe de rails gemonteerd moeten worden in de verschillende plafonds. Door middel van een zorgvuldige analyse bekijken we of er (bouwkundige) aanpassingen gedaan moeten worden.

Toepassingen van de Ergocare rails

meer toepassingen