GH3+ Trainer Module

De GH3+ Trainer Module is een unieke plafondtillift. Naast til- en transferoplossingen is de GH3 plafondtillift nu in te zetten als trainingshulpmiddel. Deze unieke ontwikkeling zorgt ervoor dat de plafondlift ingezet kan worden voor Training, Transfers en Behandeling.

In veel zorginstellingen is het belangrijk om de zorgvrager te mobiliseren. Om dit voor de zorgverlener en de zorgvrager veilig en comfortabel te doen zijn er veel trainingshulpmiddelen. De GH3+ combineert veel van deze hulpmiddelen in één plafondlift. De dynamische gewichtsondersteuning van de GH3+ zorgt ervoor dat de zorgvrager ondersteund wordt met opstaan en lopen tot het niveau wat voor hem/haar wenselijk is. Het gewicht van de zorgvrager wordt in feite overgenomen door de plafondtillift waardoor het ingezet kan worden voor vele therapeutische handelingen.

Vrijblijvende offerte aanvragen Ik wil een live demo!

GH3+ Trainer Module producten

handbediening trainingshulpmiddel

GH3+ Trainer module

Eén lift - heel veel opties
  • Training en transfers in één plafondtillift
  • Eerder starten met sta- en looptraining
  • Gewicht van patiënt wordt overgenomen door de plafondtillift
  • Te gebruiken in oefenzaal én verpleegkamer

Een GH3+ plafondtillift uitgevoerd met de Trainer Module is niet alleen de perfecte oplossing voor alle til- en transferoplossingen. Het helpt ook met het mobiliseren van de zorgvrager met de unieke dynamische gewichtsondersteuning. Zo zorgt de GH3+ plafondtillift met Trainer Module voor veilige en goed begeleide therapeutische oefeningen én functionele transfers. Hierdoor is de plafondtillift goed in te zetten voor training en revalidatie.

De GH3 tillift is al jaren de meest betrouwbare en uitgebreide plafondtillift in de markt. De uitbreiding met de Trainer Module betekent dat de plafondtillift voor nog meer toepassingen ingezet kan worden. Deze toepassing zorgt ervoor dat de plafondtillift ook ingezet kan worden voor de verbetering van mobiliteit en fysieke functies. Dit gebeurt door dynamische lichaamsondersteuning die ingesteld kan worden via de handbediening. Deze dynamische lichaamsondersteuning zorgt ervoor dat de zorgvrager wordt ontlast tijdens het (weer) leren staan en lopen. De zorgverlener heeft de volledige focus en kan daardoor optimaal assisteren tijdens de therapeutische oefeningen. Typische oefeningen die met dit trainingshulpmiddel kunnen worden uitgevoerd zijn:

  • Looptraining
  • Balanstraining
  • Zit-naar-sta oefeningen
  • Squatoefeningen
  • Stappen op / over obstakels

De GH3+ Trainer Module kan geplaatst worden in alle bestaande railsystemen en werkt het meest optimaal in een XY-systeem. Speciaal voor de Trainer Module is een nieuwe tilband ontwikkeld. Deze tilband, de Gait Trainer (een soort harnas), biedt optimale ondersteuning voor de zorgvrager en geeft hem het volledige vertrouwen om oefeningen te doen.

Ik wil meer informatie ontvangen

Toepassingen van de Ergocare gh3+ trainer module

meer toepassingen

meer informatie

Bel of mail ons