Passieve tilliften

Passieve tillift:
voor zorgvragers zónder sta-functie

De passieve tillift is ontworpen voor zorgvragers welke zelf niet actief kunnen participeren tijdens een transfer. De transfers met de passieve tillift gebeuren vaak vanuit of naar bed, (rol)stoel of toilet. De zorgvrager zit of ligt tijdens de transfer met een passieve tillift in een tilband. Deze passieve lift van Guldmann zorgt ervoor dat de zorgverlener makkelijk om bedden, stoelen en andere obstakels heen kan rijden. Zo verloopt de transfer zo prettig mogelijk voor de cliënt. Om alle passieve tilliften zo veilig mogelijk te maken, zijn ze allen voorzien van een noodstop- en een nood omlaag functie.

Vrijblijvende offerte aanvragen

De beste oplossing voor een veilige en ergonomische transfer binnen de zorg is een plafondtillift, wat nu in bijna elke ruimte mogelijk is vanwege onze wandtilsystemen. Lees daarom meer over onze wandtilsystemen en ervaar de vrijheid zelf

Wenst u alle soorten tilliften nog eens te bekijken?
Bekijk alle tilliften

Passieve tilliften producten

guldmann gls5 mobiele lift klein

Passieve tillift GL5

Uitvoerbaar met diverse accessoires

Een passieve tillift wordt ingezet bij zorgvragers die zelf niet actief kunnen participeren tijdens een transfer. De transfers met de passieve tillift gebeuren vaak vanuit of naar bed, (rol)stoel, toilet of andere hulpmiddelen zoals douchebrancards en douchestoelen. De zorgvrager zit of ligt tijdens de transfer met een passieve tillift in een tilband.

Ergocare heeft passieve tilliften met twee-puntsjukken en (elektrische) kanteljukken. Tevens is het mogelijk om diverse accessoires toe te passen, zoals een digitale weegunit en een obese juk.

Deze passieve tillift GL5 van Guldmann zorgt ervoor dat de zorgverlener makkelijk om bedden, stoelen en andere obstakels heen kan rijden en zo de transfer prettig laten verlopen voor de zorgvrager. Standaard uitgevoerd met een tweepuntsjuk, voor lussen tilbanden. Tevens de mogelijkheid tot aanbrengen diverse accessoires.

Ik wil meer informatie ontvangen

Unieke eigenschappen passieve tilliften

Ergocare werkt al jaren met de tilliften van Guldmann: de wereldwijd marktleider op het gebied van tilliften. Deze tilliften onderscheiden zich op een aantal unieke onderdelen:

  • De tillift kent een compact ontwerp van hoge kwaliteit.
  • De plafondlift is voorzien van NIMH-accu’s, welke een levensduur hebben van 20.000 tilhandelingen
  • De maximale belasting van de tillift varieert van 155 kg tot 205 kg, afhankelijk van het model.
  • Tillen vanaf de vloer gaat eenvoudig, dankzij een uniek ontworpen hef-arm.

De tillift wordt standaard uitgevoerd met een tweepuntsjuk voor tilbanden. Tevens biedt de passieve tillift de mogelijkheid tot aanbrengen van diverse accessoires zoals een (elektrisch) kanteljuk, een obese-juk en een digitale weegunit.

Vrijblijvende offerte aanvragen

 

 

Toepassingen van de Ergocare passieve tilliften

meer toepassingen

meer informatie

Bel of mail ons