Actieve tilliften

Actieve tillift:
voor zorgvragers met een sta-functie

De actieve tillift GLS5 wordt ingezet voor zorgvragers die ondersteuning nodig hebben bij het opstaan, maar wél zelfstandig kunnen staan en actief deel kunnen nemen aan de transfer. De transfers met de actieve tillift gebeuren vaak vanuit- of naar bed, (rol)stoel en toilet. Daarnaast kan de actieve tillift gebruikt worden ter oefening van de sta-functie. Door de aanpasbare beensteunen is deze actieve tillift bij veel verschillende zorgvragers  in te zetten. Alle actieve tilliften zijn voorzien van een elektrische pootspreiding. Om alle actieve tilliften zo veilig mogelijk te maken, zijn ze allen voorzien van een noodstop- en een nood omlaag functie.

Vrijblijvende offerte aanvragen

De beste oplossing voor een veilig en ergonomische transfer binnen de zorg is een plafondtillift, wat nu in bijna elke ruimte kan vanwege onze wandtilsystemen. Lees daarom meer over onze wandtilsystemen en ervaar de vrijheid zelf

Actieve tilliften producten

Guldmann actieve tilliften van Ergocare

Actieve tillift GLS5

Voor zorgvragers met een sta-functie

Een actieve lift wordt ingezet bij zorgvragers die ondersteuning nodig hebben bij het opstaan. Voorwaarde voor het gebruik van de actieve tillift is dat de zorgvrager nog een sta-functie heeft en kan participeren bij de transfer. De transfers met de actieve tillift gebeuren vaak vanuit of naar bed, (rol)stoel en toilet.

De actieve tillift van Guldmann, de GLS5, kan gebruikt worden voor diverse actieve transfers en ter oefening van de sta-functie (indien de voetplaat verwijderd is). Door de aanpasbare beensteunen is deze actieve tillift voor veel zorgvragers in te zetten

Ik wil meer informatie ontvangen

Unieke eigenschappen actieve tilliften

Ergocare werkt al jaren met tilliften van Guldmann: de wereldwijd marktleider op het gebied van tilliften. De tilliften onderscheiden op een aantal unieke onderdelen:

  • De tillift kent een compact ontwerp van hoge kwaliteit.
  • De tillift is voorzien van NIMH-accu’s. Hierdoor hebben de accu’s een levensduur van 20.000 tilhandelingen.
  • De maximale belasting van de tillift varieert van 155 kg tot 200 kg, afhankelijk van het model.

Vrijblijvende offerte aanvragen

 

Wenst u alle soorten tilliften nog eens te bekijken?
Bekijk alle tilliften

Toepassingen van de Ergocare actieve tilliften

meer toepassingen

meer informatie

Bel of mail ons