De beste oplossing voor een veilige en ergonomische transfer binnen de zorg is een plafondtillift. Met de komst van onze wandtilsystemen is het nu mogelijk geworden om in bijna elke ruimte een plafondtilliften te gebruiken. Lees daarom meer over onze wandtilsystemen en ervaar de vrijheid zelf. In de uitzonderlijke gevallen waar een plafondtillift onmogelijk is adviseren wij een mobiele tillift.

Mobiele liften zijn flexibel inzetbare hulpmiddelen om cliënten te verplaatsen vanuit- of naar bed, (rol)stoel en toilet. Deze worden vaak toegepast in ruimtes waar (nog) geen plafondtilliften aanwezig zijn. Ergocare biedt de verschillende mobiele tilliften. Bekijk hieronder welk type mobiele tillift bij u past.

Mobiele tilliften assortiment

Guldmann actieve tilliften van Ergocare

Actieve tilliften

De actieve tillift wordt ingezet voor zorgvragers die ondersteuning nodig hebben bij het opstaan, maar wél zelfstandig kunnen staan en actief deel kunnen nemen aan de transfer. De transfers met de actieve tillift gebeuren vaak vanuit- of naar bed, (rol)stoel en toilet. Daarnaast kan de actieve tillift gebruikt worden ter oefening van de sta-functie.

Vrijblijvende offerte aanvragen

meer over Actieve tilliften

Toepassingen van de Ergocare mobiele tilliften

meer toepassingen

Flex OK

Integraal en toekomstbestendig

Wij zijn partner in een nieuwe totaalconcept voor nieuw- en verbouw van operatiekamers. Meer en meer zien wij ..

Bekijk toepassing