Tilliften van Ergocare

Het streven van Ergocare is dat elke zorg verlenende instelling standaard voorzien is van plafondtilliften. Tilliften zijn in onze ogen een uitermate geschikte manier om cliënten eenvoudig en veilig te tillen. Daarnaast vergroot een tillift het comfort voor zowel de zorgvrager als zorgverlener.

Vrijblijvende offerte aanvragen Gratis proefsyteem aanvragen

De tillift producten van Ergocare

Plafondliften

Een tillift is in de ogen van Ergocare hét ergonomische hulpmiddel om het tillen en verplaatsen van zorgvragers veilig, sneller en comfortabeler te maken. Ergocare levert twee soorten tilliften: de flexibele plafondtilliften die ingezet kunnen worden in meerdere ruimtes en de vaste plafondtilliften die in de rail opgeladen worden.

Vrijblijvende offerte aanvragen

meer over Plafondliften
Railsysteem van Ergocare tilliften monorail

Railsysteem voor plafondliften

De tilliften van Ergocare kunnen zowel aan een monorail als aan een XY-systeem gemonteerd worden. De monorail is geschikt om zorgvragers van de ene naar de andere ruimte te tillen. Het XY-systeem zorgt juist voor optimale flexibiliteit binnen één ruimte en kan natuurlijk ook gekoppeld worden tussen meerdere ruimtes. De rails van het XY-systeem kunnen zelfs aan de wand gemonteerd worden, waardoor er geen bouwkundige aanpassingen nodig zijn en installatie erg eenvoudig is.

Vrijblijvende offerte aanvragen

meer over Railsysteem voor plafondliften
Guldmann actieve tilliften van Ergocare

Mobiele tilliften

Naast de plafondtilliften levert Ergocare ook mobiele tilliften van Guldmann. Ergocare biedt twee soorten aan: passieve tilliften voor zorgvragers zonder actieve sta-functie en actieve tilliften voor zorgvragers met een actieve sta-functie. De actieve tilliften kunnen ook ingezet worden om de sta-functie te trainen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

meer over Mobiele tilliften
draagbanden tilbanden accessoires tillift

Tilbanden & accessoires

Ergocare heeft een breed assortiment aan tilbanden en accessoires voor plafondtilliften en mobiele tilliften. We leveren diverse soorten tilbanden die garant staan voor een comfortabele transfer. Deze tilbanden worden aan de tillift gemonteerd door middel van een juk. De verschillende soorten tiljukken kunnen zowel zittende- als liggende transfers worden gedaan.

Vrijblijvende offerte aanvragen

meer over Tilbanden & accessoires

Welke tillift is het meest geschikt

Ergocare biedt verschillende soorten tilliften. Welke tillift het meest geschikt is, is afhankelijk de wijze waarop de tillift gebruikt wordt en de ruimte waarin de tilliften gebruikt worden. Daarom biedt Ergocare zowel plafondtilliften als actieve en passieve mobiele tilliften.

De keuze voor een actieve of passieve tillift is afhankelijk van de (fysieke) mogelijkheden van de cliënt. Een actieve tillift – ook wel stalift genoemd – wordt gebruikt om cliënten te ondersteunen om hen van een zittende positie in een staande positie te brengen. Bij het gebruik van actieve liften is het wél noodzakelijk dat de cliënt zelf kan staan. Wanneer dat niet het geval is biedt een passieve tillift de uitkomst. Een passieve tillift wordt gebruikt bij cliënten die niet in staat zijn om zelfstandig te staan. In dit geval wordt een cliënt volledig opgetild zodat hij of zij zelf geen fysieke inspanning hoeft te doen.

Plafondtilliften: de meest comfortabele oplossing

In elke situatie en omgeving is het gebruik van een plafondtillift mogelijk. Een plafondlift is in onze ogen de meest veilige en comfortabele oplossing om zorgvragers te tillen en verplaatsen. Daarom adviseren wij onze klanten altijd om te kiezen voor een plafondlift in plaats van een mobiele lift. Ergocare heeft wél alle expertise in huis over mobiele tilliften, mocht een klant tóch een mobiele tillift prefereren boven een plafondlift.

Vrijblijvende offerte aanvragen