Tillift kopen: verschillende tilliften van de hoogste kwaliteit

Wilt u een tillift kopen? Dan bent u bij Ergocare aan het juiste adres. Ergocare biedt verschillende soorten tilliften van de hoogste kwaliteit, zowel voor particulieren als zorgverlenende instellingen. Denk aan plafondtilliften en mobiele tilliften, beide uitermate geschikt voor het eenvoudig en veilig tillen van cliënten. Voor iedere zorgbehoevende en ruimte bieden wij een passende oplossing.

Verschillende soorten tilliften van hoge kwaliteit

Wilt u een tillift kopen bij Ergocare, dan bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit. Wij maken gebruik van plafondtilliften en verrijdbare liften van Guldmann; marktleider op het gebied van plafondtilliften. Deze tilliften gaan minstens vijftien jaar mee, de accu’s kunnen ten minste 20.000 tilhandelingen aan. Wij begeleiden u bij het samenstellen van de tilliften en bijbehorende accessoires, zodat de transfer van uw cliënt zo comfortabel mogelijk wordt.

Plafondtillift kopen

Een plafondtillift is een comfortabel en veilig middel voor het tillen en verplaatsen van cliënten. Bij Ergocare kunt u twee soorten (plafond)tilliften kopen, namelijk de flexibele plafondtillift en de vaste plafondtillift van Guldmann. Ze hebben allebei hun eigen voordelen.

Flexibele plafondtillift

De naam van de flexibele plafondtillift zegt het eigenlijk al; deze is flexibel. Deze plafondtillift kan in verschillende ruimtes gebruikt worden in tegenstelling tot de vaste plafondtillift. Met deze flexibele tillift kan de cliënt op een comfortabele manier naar een andere ruimte worden overgebracht. De tillift wordt door middel van de tilcassette bevestigd aan het plafond en kan makkelijk losgekoppeld worden. Bijkomende voordelen zijn dat er een minimale inspanning nodig is van de verzorgende en dat de tillift eenvoudig bediend kan worden door één verzorgende. Lees meer over de flexibele plafondtillift.

Vaste plafondtillift

De vaste plafondtillift is de meest complete tillift en altijd klaar voor gebruik. Daarnaast is deze tillift altijd opgeladen, omdat de tilcassette zich permanent in de rails bevindt. De verzorgende wordt minimaal belast doordat de cliënt volledig door de plafondtilift wordt gedragen. Door middel van een intelligent railsysteem kunnen cliënten makkelijk worden verplaatst naar andere ruimtes. Lees meer over de vaste plafondtillift.

Flexibele of vaste tillift kopen

Vraag een vrijblijvende offerte aan

 

Guldmann tillift kopen - Ergocare

 

Mobiele tillift kopen

Naast de plafondtilliften zijn er ook mobiele tilliften beschikbaar om cliënten van de ene naar de andere ruimte over te brengen, vanuit bijvoorbeeld een bed, (rol)stoel of toilet. Deze tilliften worden voornamelijk gebruikt waar (nog) geen plafondtilliften aanwezig zijn. Er zijn twee verschillende soorten mobiele tilliften, namelijk actieve tilliften en passieve tilliften.

Actieve tillift

Deze tillift wordt gebruikt door zorgvragers die hulp nodig hebben bij het opstaan, bijvoorbeeld vanuit bed, (rol)stoel of toilet. Deze cliënten kunnen wél zelfstandig staan en zich verplaatsen en hebben de actieve tillift dus enkel nodig ter ondersteuning bij het opstaan (of ter oefening van de sta-functie). Lees meer over de actieve tillift.

Passieve tillift

De passieve tillift wordt ingezet bij zorgvragers die niet zelf van de ene naar de andere ruimte kunnen komen en is voorzien van een tilband. Hier kan de zorgvrager in zitten of liggen tijdens de transfer. Ook deze tillift wordt vaak gebruikt vanuit of naar bed, toilet of (rol)stoel. Deze tillift zorgt ervoor dat de zorgbehoevende comfortabel wordt overgedragen naar een andere ruimte. Extra veilig inclusief noodknop. Lees meer over de passieve tillift.

Actieve of passieve tillift kopen

Vraag een vrijblijvende offerte aan

 

Rails, tilbanden en accessoires

Het plaatsen van de (plafond)tillift doen wij altijd volledig naar uw wensen. De rails plaatsen wij op zo’n manier dat deze goed in de ruimte past en voldoet aan de behoefte van de zorgvrager. Tilbanden en accessoires kunnen uitgebreid samengesteld worden wanneer u een plafondtillift of mobiele tillift kopen wilt.

Meer informatie vindt u in de gratis brochures:

Wilt u meer weten over tilliften? Neem dan contact met ons op.

Gelijk een tillift kopen?

Vrijblijvende offerte aanvragen