Service, onderhoud & handleidingen

Betrouwbaarheid tillift vergroten

Om u altijd een vertrouwd gevoel te geven bieden wij de beste service, volledig uitgevoerd naar de laatste maatstaven van de Europese normen (o.a. NEN 3140 en 7506) én de normen van fabrikant,  Guldmann. Zowel reparatie- als onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd door onze monteurs die opgeleid en gecertificeerd zijn door Guldmann. Zo bent u ervan verzekerd dat u altijd met veilige en up-to-date producten werkt.

Onderhoudscontract

Met het onderhoudscontract van Ergocare bent u verzekerd van periodieke inspectie en onderhoud aan uw Guldmann tilliften. Dit periodieke onderhoud zorgt ervoor dat de levensduur van de tilliften en de rails verlengd wordt en u zeker bent van het werken met veilige producten.

De Guldmann tilliften worden met behulp van een laptop uitgelezen door de Ergocare servicemonteurs. Hierdoor worden er alleen onderdelen vervangen, die ook écht aan vervanging toe zijn. Uw onderhoudskosten blijven daardoor laag, wat in combinatie met de lange levensduur, direct een positief gevolg heeft voor de total cost of ownership.

U heeft bij Ergocare meerdere mogelijkheden.

  • Contract voor de verplichte jaarlijkse keuring
  • Contract voor periodiek en correctief onderhoud (inclusief verplichte jaarlijkse keuring)
  • All-in contract. Eén vaste prijs per jaar voor de keuring en periodiek en correctief onderhoud.

Standaard bij onze onderhoudscontract is een 24/7 servicedienst.