Hoe wij werken

Duurzame relatie

Samen met u kijken wij naar uw huidige zorgproces om te bepalen welke verbeteringen daar in aangebracht kunnen worden. Vooral op het gebied van tillen en transfers zijn er vaak de nodige verbeteringen aan te brengen. Met uw plattegronden als blauwdruk schetsen wij samen hoe transfers zo efficiënt, veilig en voordelig mogelijk uitgevoerd kunnen worden. Deze schetsen worden uitgewerkt naar gedetailleerde tekeningen met overzichtelijke offertes.

Als de keuze voor de plafondtilsystemen van Ergocare is gemaakt, worden deze vakkundig en volgens de geldende normen geplaatst door onze monteurs. Zij zijn allen in het bezit van de juiste opleidingen en cursussen.

Nadat de plafondtilsystemen geplaatst zijn worden de zorgverleners opgeleid in het veilig gebruiken van de plafondtilsystemen. Behalve het gebruik van de tilcassettes en onderdelen van het railsysteem wordt er uitgebreid stilgestaan bij het kiezen van de juiste tilbanden en hoe deze te gebruiken.

De plafondtilsystemen worden door ons onderhouden. Mede door dit onderhoud jaarlijks te laten uitvoeren behouden de producten hun kwaliteit en bent u ervan verzekerd altijd te kunnen werken met de tilsystemen.