Flex OK

De operatiekamer van de toekomst

Dé operatiekamer van de toekomst.

De Flex-OK is de totaaloplossing voor het ziekenhuis of zelfstandige behandelkliniek. Een compleet ingerichte OK die vanuit de vier thematische perspectieven van technologie, organisatie, duurzaamheid en beleving oplossingen biedt voor het verbeteren van de arbeidsproductiviteit en tevredenheid van de eindgebruikers.

De producten van Ergocare zijn uitermate geschikt voor ziekenhuizen en behandelklinieken. De tilliften zorgen ervoor dat er direct contact is tussen zorgvrager en zorgverlener. Hierdoor ontstaat er een vertrouwd gevoel.

De tillift vervangt de rolband en manuele tilhandelingen in de OK en verlicht de fysieke arbeidsomstandigheden van het personeel in de OK.

Een patiënt kan vanuit zijn verpleegbed met behulp van de plafondtillift op de OK-tafel geplaatst worden en eenvoudig ge(her)positioneerd worden tijdens de ingreep. De tilband voor horizontale verplaatsingen wordt op de verpleegafdeling onder de patiënt aangebracht en kan op de OK eenvoudig opgetild worden. Tijdens de operatie kan de patiënt met behulp van het plafondtilsysteem van rug- naar buikligging (en vice versa) worden geholpen. Tevens is het aanbrengen van accessoires heel eenvoudig.

In verband met de toename van het aantal obesitaspatiënten, is het plafondtillift-systeem een ARBO-verantwoorde manier van werken. Dit heeft o.a. invloed op daling van het ziekteverzuim, verbeteren van patiëntveiligheidhygiëne, etc.

Klik hier voor een prachtige 360 graden filmpje van de Flex-OK, dé operatiekamer van de toekomst

Interflow
De Stek 15
1771 SP Wieringerwerf
0227 – 60 28 44
info@interflow.nl