Ergocare: dé specialist in plafondtilsystemen

Wij zorgen dat het goedkomt

De zorgmarkt vraagt meer en meer om slimme oplossingen om de werkprocessen beheersbaar én betaalbaar te houden. In plaats van een aanbieder van heel veel hulpmiddelen te zijn, richt Ergocare zich primair op het adviseren, leveren en monteren van plafondtilsystemen. Voor ons is dit de enige échte oplossing om onderwerpen als fysieke belasting, verzuimreductie, beschikbare zorgtijd, en beheersbare kosten een positieve wending te geven.

Sinds het eerste Guldmann plafondtilsysteem wat wij monteerden zit deze overtuiging erin en elke dag raken wij meer overtuigd van de noodzaak van een plafondtilsysteem. Mede door deze overtuiging hebben vele verpleeghuizen, ziekenhuizen en instellingen voor gehandicapten gekozen voor de plafondtilsystemen van Ergocare.

Naast een functioneel zorghulpmiddel vinden wij het onze taak om de plafondtilsystemen een natuurlijk onderdeel van een gebouw te laten zijn; de systemen moeten niet opvallen. Door onze kennis van bouwen, jarenlange ervaring en de mogelijkheden van het Guldmann railsysteem, kunnen wij zorgen voor een huiselijke sfeer.

Een goede samenwerking wordt nog beter!

Bert Vennik is in 1996 Ergocare Vennik gestart met de volle overtuiging dat plafondtilliften dé oplossing zijn om fysieke belasting terug te dringen en meer tijd voor zorg te realiseren. Vanaf dag één is Ergocare exclusief importeur van de Guldmann producten. Deze intensieve samenwerking heeft gezorgd voor veel mooie projecten bij zorginstellingen in Nederland en België. Met 37 medewerkers zijn wij dagelijks in de weer met het monteren, implementeren en onderhouden van de tilsystemen.

Op 1 oktober 2021 heeft Bert Vennik de aandelen van Ergocare overgedragen aan Guldmann. Dit Deense familiebedrijf met meer dan 500 werknemers is marktleider op het gebied van plafondtilliften. Deze overdracht betekent dat de continuïteit en service van Ergocare gewaarborgd is, de samenwerking met Guldmann nog intensiever wordt én een voortzetting van onze gezamenlijke missie: Meer tijd voor zorg.

Wij stellen ons graag aan u voor!

Bekijk ons team

Vacatures:

Bekijk onze vacatures