Ergocare: dé specialist in plafondtilsystemen

Wij zorgen dat het goedkomt

De zorgmarkt vraagt meer en meer om slimme oplossingen om de werkprocessen beheersbaar én betaalbaar te houden. In plaats van een aanbieder van heel veel hulpmiddelen te zijn, richt Ergocare zich primair op het adviseren, leveren en monteren van plafondtilsystemen. Voor ons is dit de enige échte oplossing om onderwerpen als fysieke belasting, verzuimreductie, beschikbare zorgtijd, en beheersbare kosten een positieve wending te geven.

Sinds het eerste Guldmann plafondtilsysteem wat wij monteerden zit deze overtuiging erin en elke dag raken wij meer overtuigd van de noodzaak van een plafondtilsysteem. Mede door deze overtuiging hebben vele verpleeghuizen, ziekenhuizen en instellingen voor gehandicapten gekozen voor de plafondtilsystemen van Ergocare.

Naast een functioneel zorghulpmiddel vinden wij het onze taak om de plafondtilsystemen een natuurlijk onderdeel van een gebouw te laten zijn; de systemen moeten niet opvallen. Door onze kennis van bouwen, jarenlange ervaring en de mogelijkheden van het Guldmann railsysteem, kunnen wij zorgen voor een huiselijke sfeer.

Wij stellen ons graag aan u voor!

Bekijk ons team

Vacatures:

Wij hebben op dit moment geen vacatures.