Mijn Ergocare

Mijn Ergocare

Om u nog beter van dienst te zijn, hebben wij Mijn Ergocare in het leven geroepen. Met Mijn Ergocare willen wij het u zo eenvoudig mogelijk maken om inzage te krijgen in alle informatie aangaande uw tilliften.

Via een online platform geven wij u als klant inzicht in de onderhoudshistorie van de tilliften. Uw tilliften zijn uniek. In onze database hebben wij daarom alle informatie over uw specifieke tilliften opgeslagen. Hierdoor heeft u alle informatie over uw tilliften direct bij de hand, bijvoorbeeld in het geval van een keuring met betrekking tot het HKZ certificaat of een inspectie van de gezondheidszorg. Daarnaast heeft u online direct inzage in administratieve gegevens zoals inkoopfacturen.

In de toekomst kunnen onze klanten 24 uur per dag online bestellen. We richten ons klantenportal op een dusdanige manier in, dat u snel en eenvoudig de producten kunt bestellen die voor u van toepassing zijn.

Wat heeft u nodig?

U kunt eenvoudig inloggen op Mijn Ergocare door middel van uw persoonlijke E-mail adres van uw organisatie of instelling. Klik hier om in te loggen

Mocht u per E-mail contact op willen nemen met Ergocare, dan kunt u dat doen via info@ergocare.nl onder vermelding van uw naam, functie en telefoonnummer.