Lease

Plafondliften leasen

De zorgzwaarte in de Nederlandse verpleeghuizen neemt de komende jaren toe. Doordat mensen langer thuis moeten blijven wonen, komen zij met een hogere zorgvraag binnen in het verpleeghuis. Dit betekent dat de zorgvrager afhankelijk wordt van diverse hulpmiddelen, o.a. tilliften. De traditionele manier van tillen, met behulp van een mobiele lift, is onnodig tijdrovend, fysiek belastend en daardoor duur. De werkdruk (fysiek en mentaal) van de zorgverlener loopt hierdoor op en verhoogt het ziekteverzuim binnen uw organisatie.

De toepassing van plafondtilsystemen zorgt ervoor dat de zorgverlener minder tijd kwijt is aan de tilhandeling (vier minuten per transfer) en geen fysieke belasting ervaart tijdens de transfer. Hierdoor bespaart u duizenden euro’s per maand. De plafondtilsystemen worden toegepast tijdens nieuwbouw, verbouw én in bestaande bouw.

Deze (nieuwe) inzichten op het gebied van zorg verlenen, vragen om een actuele manier van financieren. Ergocare biedt hiervoor op maat gemaakte financieringsvoorstellen.

  • U betaalt een vast bedrag per maand voor gebruik en onderhoud van het tilsysteem
  • U begint direct met besparen, zonder te investeren
  • De kosten zijn inzichtelijk, beheersbaar en voorspelbaar
  • U wordt volledig eigenaar van het tilsysteem

Wilt u meer info over leasen en bent u benieuwd naar uw besparing?